Competition- Win Ringana Summer Beauty Package

Jag som har blivit partner med Ringana har satt ihop en tävling där du kan vinna ett förberedande sommarpaket, till ett värde av 938:- Du vill inte missa detta så ta chansen att vinna genom att anmäla dig HÄR.
Jag är så himla nöjd med produkterna där ifrån, och det är verkligen en lättnad för hjärtat att veta att det är helt tillsatsfritt, veganskt och att de tänker på miljön!

As you maybe already know, Im sens some time back a Ringana partner, I’m very proud of being involved with this beauty company. They have no artificial ingredients, are totally vegan and they are thinking about the environment when they produce their products. 
I have put up a contest with Ringana and we are giving away a package to a total value of 938:- SEK. It containing Sunprotection, peeling and foot balm! A perfect combo to get prepared to summer! Take your chance to win it to HERE!

xoxo
Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: