Skincare With Ringana

Hej där solstråle!
Efter en hektisk vecka med trasigt avlopp och mycket skolarbete att göra kan jag nu slappna av i iallafall några minuter.
Tills jag kommer på nästa idé som skall förverkligas… Jag berättade i tidigare inlägg att jag ingått i ett partnerskap med skönhetsserien Ringana som jag hjälper till att få till Sverige. Nu har jag skapat en Facebook sida som heter Ringana- Sweden, så för gudsskull gå in och gilla den!

Jag har skapat en tävling där man har chansen att vinna Ringanas Sköna sommar paket, innehållande Skrubb, Solskyddsfaktor och Fotbalsam. Allt för att vara förberedd inför sommaren och vara 100% SO FRESH.
Älskar att kunna hjälpa människor att må bättre, och med Ringanas produkter kan fler få bort hormonstörande ämnen och kemikalier som strular till det i kroppen hos folk!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen om du också vill ha chans att vinna settet!

Tävling

xoxo
Therese

Omg guys! I have had a hectic week with broken drain and a lot of studying, maybe I can breath a little now?
Nope.. Then I came up with new ideas that I just HAVE to get into real life NOW.. So I did a post earlier about Ringana skincare, and that I have been a partner with them. Now I have created a Facebook page: Ringana- Sweden and I have set up a contest, and people have the opportunity to win a ”summer package”. It include a scrub, foot balm and sun protection, everything you need to be SO FRESH and be prepared for the summer!
LOVE IT
Though its only possible to participate if you are living in Scandinavia, I will figure out if I will be able to ship to other areas to the world too, but not right now. I will look that up in the future =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: