Ringana PARTNER -Natural and clean beauty

God förmiddag solstrålar!
Idag har jag en fantastisk nyhet att berätta! Jag har nu blivit officiellt RINGANA partner!!
Jag är så fantastiskt exalterad över detta, dessa produkter är ALLT jag någonsin kunnat drömma om.
Många som försöker leva hälsosamt och utan kemikalier glömmer ofta att titta lite närmre på det de använder på kroppens största organ- HUDEN!
Folk smetar på sig både det ena och det andra, utan att tänka på innehållet. Det är både den ena och andra kemikalien i produkterna vi köper i affären, och många hormonstörande ämnen som ställer till det i kroppen.
Jag har kört på bara oljor ett tag och blandat själv, men det är ganska meckit och kräver mycket research och intresse om man skall hålla på själv. Sen upplever jag att mitt ansikte framförallt blir så himla flottigt utav oljorna även fast det gör fantastiskt bra åt min hud.

Att jag kom i kontakt med Ringana har verkligen revolutionerat mitt meckande själv hemma, göra själv i all ära. Men kan jag köpa kvalitet, utan skräp i och inte påfresta miljön för mycket så väljer jag faktiskt det för att vara ärlig.
För att ett skönhetsmärke skall få kalla sig ekologiskt så finns det inte riktiga riktlinjer inom skönhetsbranschen, så även fast en produkt har massa hormonstörande ämnen i sig, samt att de bara har några ingredienser som är EKO så får de kalla sig ekologisk.
Så bara för att du köper en produkt EKO inom skönhet så behöver det inte betyda att det är bra för dig.

Så att jag har kommit i kontakt med Ringana nu är HELT fantastiskt, detta företag har bara Ekologiska ingredienser, de är HELT VEGANSKA och de tillverkar ALLT fräscht så att inga konserveringsmedel eller annat behövs. Det gör att när man beställer så gör man det direkt från fabrik och det levereras direkt hem till dig, och de håller oöppnade upp till 6 månader.
Många företag tänker inte på att det är inte bara  skapandet av en produkt som påverkar, ALLT skräp som blir efter allt vi köper och konsumeras är också ett STORT problem som de har tagit hänsyn till. Deras förpackningar är helt återvinningsbara (gjort på sockerrör) och de har en flaska som är av glas vilken man skickar tillbaka till dem och får påfyllt!
Jag som brinner något enormt för miljöfrågor och nyligen gått en kurs i Uppsala om just miljö tycker detta är verkligen att ta ansvar! Fantastiskt för näst kommande generationer!

Om du vill veta mera om produkterna kommer jag göra en kategori där jag kommer fylla i och skriva om produkterna var för sig.
Du kan även läsa innehållsförteckningar och läsa om produkterna på ringana.com 
Du kan även fråga mig mer om produkterna, om du vill testa något etc. Skicka mig bara ett meddelande så berättar jag MER än gärna, jag har också möjlighet att lägga upp dig som kund om du skulle vilja vara intresserad av att köpa något.

Jag ser SÅ enormt fram emot denna skönhetsresa!
Är du också SO FRESH?

xoxo
Therese

Im SO excited to share with you that I’m now officially a partner of Ringana´s beauty products!
This is a company that is SO amazing, really!
I have been mixing my own oils for my skin for quite a while now, and sure I get it clean but I have been thinking ”if I can buy it clean I WOULD do it”. It takes to much time to research and mix etc. so I’m SO happy for this!
A lot of people dont understand that the thing you put on your skin is FILLED with chemicals and hormone disrupting ingredients. So the amazing thing about Ringana is that they are made fresh from store directly when a customer orders it, its 100% Organic and VEGAN, AND they care about the waste that will be produced by the containers (recyclable containers!). 
I think this will be an fantastic and interesting journey to follow, i REALLY support their products and its so clean and fresh. If you eat properly but put a lot of chemicals on your skin, you still have problems anyway!

So if you are interested to learn more about their products and read the ingredient list you can fint it at ringana.com, if you want to try something send me a message and let me know! I have also the ability to set you up as a customer so you can order if you want so let me know if you also want to do this beauty journey  with me!
Lets clean our body from bad substances! 
Are you also SO FRESH?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: