Identity is who you choose to be

God morgon solstrålar!
Idag är en fantastisk morgon och jag är hypad till MAX!
Jag har blivit inkallad till mitt gamla jobb så skall jobba extra idag, så jag är enormt exalterad för detta. Jag har inte jobbat på ett ”vanligt jobb” sen i Somras, så det skall bli kul med ett avbrott i vardagen från allt de ”vanliga” jobben jag gör.

Jag läser en fantastisk bok just nu som heter ”konsten att göra intryck” och tänkte tipsa om den. Den ger värdefulla tips och idéer om vad man egentligen kanske ser som självklart men man reflekterar inte så värst mycket om vad andra tycker och tänker om en själv. Jag är tillexempel en person som försöker att inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker, men jag har insett att om jag vill sända ut rätt signaler till folk och agera som en trovärdig person behöver jag finslipa på endel grejer med mig själv.
Så OTROLIGT intressant, älskar att bita tag i grejer med mig själv och utvecklas!

Hur tänker du? Tänker du på hur folk uppfattar dig?

 


xoxo
Therese

Good morning sunshines!
Its a lovely day in Sweden today and I’m HYPED to maximum!
Im going to go to my old work today for the first time sens the summer, so I’m so excited to do something else then my ”normal” work I’m doing right now.

Btw. I want to highlight a book that I’m reading right now that is called ”the art of doing impressions” and I was thinking to recommend it to you. Its a book filled with tips and ideas on a lot of things that is maybe quite obvious, but most of the time we are not reflecting over how people look at us. For me for example I dont care about how people sees me, I just doing my thing and dont want to know. But the book have made me realise that maybe if I want to send out special signals to people that I’m trustable and a good person I need to be aware of what I’m sending out.
I just LOVE challenging my self and see if I can develop and grow in different areas of my self, so LOVE this topic.

How do you thinking? Are you aware and thinking about how other people is judging you?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: