Working for the ENVIRONMENT!

Djur, natur och vår miljö är något jag verkligen brinner för och vill göra en skillnad inom. Jag är enormt exalterad över flera projekt jag håller i luften för tillfället som har med ämnena att göra.

Jag kopplar ofta ihop hälsa med miljö och ett projekt jag har satt i rullning precis är att jag STOLT nu kan meddela att jag är partner med företaget Ringana. Jag är en av de första i Sverige och skandinavien som är partner med dem.
Detta företag är jag så sjukt imponerad över, de har produkter för hudvård och även lite kosttillskott som är HELT 100% ekologiska, inte testade på djur, veganska och de tänker på miljön på deras flaskor och burkar. Det som är så fantastiskt är att eftersom att de är just 100% tillsatsfria används inte konserveringsmedel, så produkterna håller bara ett visst tag (6 mån oöppnade), så man beställer produkterna direkt från fabrik.
Jag har ett tag nu bara kört oljor på huden men det blir många flaskor och byttor att hålla reda på när man skall göra allt själv. Här kommer det helt tillsatsfritt och utan massa kladd direkt hem till mig.
Det skall bli så ENORMT spännande att se vart detta leder. Skall skriva en längre utläggning senare om hur allt går med detta. Och blir du intresserad av att testa produkterna eller beställa något så säg till så lägger jag upp dig som kund så du kan beställa det du vill ha =)

Ett annat projekt jag hoppas jag kan bli involverad i som också handlar om miljö är Peace parks, har du hört om detta? Det är en organisation från Afrika som jobbar för att skapa nationalparker och skydda naturen, de får folk att gemensamt engagera sig för att bygga upp naturen för att kunna locka till sig turister istället för att alla skall kriga och ha tjuvjakt på utrotningshotade djur.
Vi får se vart detta leder men jag har stora förhoppningar! Ser SÅ fram emot att utveckla något.

xoxo
Therese

Animals and environment is something I have always been really interested of, right now Im working on different projects about this topic that really excites me!
First of all Im in discussion with the organisation Peace Parks in Africa, that is working with local citizens, for preserving and protect their nature. They put up nationalparks so the local people can earn money on tourism instead of exploiting their nature and animals.

My second project I have taken a part of is being a partner of the company Ringana, they sell 100% organic skincare and supplement products. Their products is SO great and I’m one of the first persons that is going to be a partner here in Sweden so it really excites me! The product is free from conservation so the customer need to order it directly from their shop because its so fresh. So it means that if you by the product you need to use it up before 6 months. Isn’t that WONDERFUL?! They have also thought about the environment for the bottles and have a recycling plan involved. 
Im going to investigate this more of course but if you feel already now that you would be interested to try some products out or want to by, let me know and I will set you up as a customer so you can by directly! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: