Swedish Midsummer

Apropå midsommar så får jag ofta mycket frågor om hur jag orkar vara så strikt med min kost under dessa dagar. Jag har funderat lite på det själv och kommit fram till att jag konstant jobbar med att skapa mig min egen motivation. Ett stort steg i riktningen att motivera mig är min vision board. 

På den visualiserar jag mina mål och blir påmind varje dag om dem. Min motivation för att hålla kosten kommer från målet på min vision board där jag har klippt ut kroppen jag ser som ”hälsosam”, och till den har jag klippt in mitt huvud. Detta är ett helt galet starkt verktyg vilket är en stor anledning till att jag har nu gått över 5 månader på strikt keto! När kollegorna och vännerna bjuder på fika ser jag bara den där bilden och det ger en beslutsamhet att tacka nej. Eyes on the price! det är inte värt det. 


Hur har din midsommar vart? Höll du ditt kostlöfte eller fuskade du?

Puss! /Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: