Update deli

Fick ett blogg sug och slår till på ett inlägg. Har haft en svacka och haft sviktande motivation till det mesta men ju mer jag jobbar på livet desto mer löser sig med tiden.
Fick igår ett ryck och bokade en flygresa till USA själv! Så blir där mellan 7/8-24/8 det kommer motivera mig så galet mycket i sommar. Livet är för kort för att inte göra det man verkligen vill, så jag slog till! Nu är det slut med bortförklaringarna.

Satt och letade runt lite och hittade denna video på youtube från min tid som snorkelguide i Egypten. Man skall inte leva i det förgångna, men ack så jag är stolt och är nöjd över att jag gjorde den där resan! Jag växte något så enormt och jag bär det fortfarande med mig varje dag, och det präglar fortfarande mitt dagliga liv! Ser du mig i videon? (Tips jag är enda tjejen tror jag som är med?)

 

 

Puss Puss
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: