Life 2.0

Ibland går saker inte som man tänkt sig hur förberedd man än är. Jag försöker peppa mig själv och blicka framåt och fokusera på positiva saker! Ibland får det vara tungt, jag säger till mig själv hela tiden att det inte gör något. Så klart det är svårt när man är som jag och alltid vill leverera och alltid stå i framkant. 

Denna vecka har jag gjort ett enormt beslut som jag endå är extremt tacksam över att jag tog. Då magkänslan skrek NEJ men jag kände att jag inte hade något val att egentligen gå emot känslan. 

I sådana situationer måste man fråga sig -Varför har jag inget val? -Vad blir konsekvensen av den ena eller den andra handlingen. Jag valde att gå efter magkänslan även fast jag inte hade någon annan plan. Jag resonerade följande: Livet är alldeles för kort för att må dåligt, även fast det bara är under några månader! Och pengar är verkligen inte allt här i världen.

Mitt i dippen var vädret på vårruset verkligen något att uppskatta!

// Therese💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: