Life is to short to waste!

Ibland måste man vakna upp ur sina vardagsrutiner och bli medveten om att livet är skört och kort. Inatt stannade en närståendes hjärta där han ligger inlagd på Danderyd för utredning av cancer i ryggraden. Personalen fick igång hjärtat men vem vet för hur länge?
Det första jag tänker på är att det inte är cancern som fick hjärtat sluta slå utan det är alla mediciner de pumpar i honom. Jag tror personligen att det gör mer skada än nytta. Han har legat inne i några veckor men denna händelse inatt fick mig idag att verkligen reflektera över livet. När jag reflekterar över mina val hur jag väljer att leva mitt liv så känner jag att jag verkligen gör allt jag kan för att förhoppningsvis få en framtid utan sjukdom och krämpor.
Jag väljer att försöka se ljuset i vardagen och uppskatta det lilla, som tillexempel när jag var i veckan i kungsan i Stockholm och njöt av körsbärsträds-blomningen. Det är så vackert! Det gäller att uppskatta det lilla här i livet.

Det jag är tacksam för idag är
-Jag har inga problem med IBS längre
-Jag har en underbar sambo
-Vi bor i ett super mysigt hus som vi renoverat själva
-Har en super stor mysig altan
-Jag och min sambo har båda våra föräldrar vid liv

3 körsbärsträd kungsträdgården 20 april 2016redigerat 1

// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: