To start all over again

Igår började jag göra klart mitt sista i skolan, men OJ så svårt det är att börja plugga på ett ämne när man vart ifrån det i flera veckor. Det går jätte trögt, har inte skrivit många rader. *Puh* och dom jag skrivit har jag kämpat med kan jag lova! Jag skall hålla en muntlig redovisning den 8/4 på Geocentrum i Uppsala, om vulkaner och övervakning. Så den som vill får komma kl 14.15!

Skall göra nytt försök idag och har lovat mig själv att sitta fram till lunch och sen får jag göra annat. På Schemat står : GYMMA och slipa utemöbler! Känns som en bra belöning!

Jag har för-planterat lite växter ut till landet för några dagar sedan och de har REDAN börjat gro. För varje gång jag tittar på dem har de vuxit en bit. Nu får dom lugna ner sig lite, dom skall vara inne i 1 månad till minst så lugn nu! men blir ändå lite i extas när dom vuxit lite!

// Therese

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: