American summer

Nu är jag i extas, älskar att vakna upp och ha ett mejl från USA väntandes. Nu i morse skrev en forskare att om jag har möjligheten så är jag välkommen att vara i USA redan från i Maj till Augusti. HELL yeah tänker jag men sen kommer min lilla allvarliga hjärna fram och säger -Men Therese, bara att praktisera får du inga pengar för. Du måste ha pengar först. FAN… Att det alltid måste finnas en seriös sida av allting.

Så nu vet jag inte hur jag skall göra, det finns många alternativ, men mitt största problem är pengarna. Ska kolla upp vilka möjligheter jag har med CSN etc. Så får vi se hur detta reder sig.

Nu skall jag iväg på ett möte i Uppsala som jag sett fram emot super länge som handlar om Stephanie Persons kommande föreläsning i September!

Glöm inte
Live clean, live fully!
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: