USGS Internship 

Något lycklig jag blev imorse när jag öppnade mejlen. Nu börjar jag få datum inför min planerade praktik i USA på USGS och en forskare jag haft kontakt med där hade mejlat mig om en sån sjuk möjlighet! 

Hon skrev att i augusti är det ett forskarlag som skall till Yellowstone på fältarbete och dom behöver en student som medhjälpare så hon frågade om jag vill med på det?! OM jag vill! Hell yeah! det är till och med ett mål jag har på min visionboard att jag skall till Yellowstone! 

Nu skall jag jobba vidare i butiken denna soliga lördag

Puss ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: