Re-feed?!

Jag måste få skryta över hur galet nöjd och stolt jag är över mig själv rent kostmässigt under semestern och skolveckan. Jag var så extremt bestämd innan jag åkte att jag INTE skulle äta något dåligt, då jag kämpat med den ketogena dieten i 2 månader. De enda avstegen jag gjort är att jag en dag inte orkade laga någon lunch och Daniel lagade potatis, korv och bacon (dock var det mycket tillsatser och socker i det men jag orkade verkligen inte gå och handla och laga mat den dagen). Andra dagen på GC köpte jag en pytte liten låda jordgubbar, det kanske var totalt 5-6st i lådan. Jag åt inte ens alla för att jag tyckte det var för sött. Sista avsteget jag gjort är att jag på buffén i Söndags tog ca 2 msk chokladmousse med någon vaniljkräm till. Det är det mest onyttigaste jag ätit, jag trodde jag skulle få extrema cravings efter detta men till min stora förvåning slapp jag brottas med något som helst sockersug.

Under exkursions veckan åt mina kära kurs deltagarkollegor mackor som lunch, men jag vägrade äta skräp så lagade mig riktig mat istället varje dag:

GC redigerat_13

Under baconet, broccolin och smöret hade jag stekt äggula. Jag fick lov att köpa baconet ur charkdisken på affären för det var den enda som var utan socker! Tack och lov att det fanns någon utan socker iallafall.

Det enda har väl varit att jag helt klart ätit för mycket protein, vilket synts på mitt faste-blodsocker då det varit uppemot 4,8-5,2mmol på morgonen. Första veckan åt vi också middag väldigt sent (20.00) vilket är väldigt dåligt för kroppen. Men i det stora hela ger jag mig själv en 4a i betyg av 5 möjliga, då jag gjort så gott jag kunnat av förutsättningarna jag haft.

Hur tänker du kring semester och mat?

// Therese

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: