Travelling?!

Nu får vi se idag då om vi kommer kunna lyfta hemåt igen till svedala! Planet skall gå 13.50 så vi skall snart gå och VRÄKA i oss massor av frukost buffén så vi håller oss mätta ett tag.

Fantastiskt att få avsluta semestern på detta lyxhotell, det gjorde verkligen pricken över it för hela resan. Vi var så himla irriterade på det tidigare hotellet så att få ha bott här i 2 nätter är verkligen en lotteri vinst. Konstaterade att vi fått det finaste hotellrummet av hela våran ”grupp” troligen för att vi var först fram för att tjecka in. Så vi är sådär lagom nöjda.
Efter lite snabb beräkning konstaterade vi att bara vårt rum kostar 18000 för 2 nätter, och 2000:- per person för mat dessa två dagar. Så alltså MINST 22000:- för bara oss. Sen va det allt som allt 35 rum som bokats för oss på planet. Jag tycker faktiskt på riktigt synd om SAS, det är inte ens dom som strejkar men dom måste fixa med detta. Men ja, tummen upp iallafall för deras service att dom fixar detta. Jag klagar inte, som student är det här så sjukt lyxigt och jag skulle ALDRIG någonsin kunna ha råd med något sånt här själv.

Nu skall jag ta min packning och tjecka ut och äta frukost!

IMG_1587 redigeradIMG_1611 redigerad

// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: