Something went wrong

Hejhopp
Ibland går inte saker som man tänkt sig, speciellt om man har med andra människor att göra. Ibland blir det till det bättre och ibland till det sämre.
Igår hände det jag bara hört om på nyheterna tidigare, jag och sambon råkade ut för ett inställt plan pga. flygledarstrejk i Frankrike. Så efter ca 3h på flygplatsen med både den ena och den andra svordomen så blev vi inforslade in i en buss som skulle ta oss till ett hotell, för att vänta på att planet skall gå på tisdag.
Jag kände rent spontant att nä, jag har maxat precis varenda krona så jag hade inga pengar kvar allts att lägga ut även om vi får tillbaka allt senare, och Daniel blev sur för att han har ett prov på Onsdag som han måste plugga till. Allt såg mörkt ut och vi var sura.
Den enda informationen vi fått var att vi skulle till ett hotell i Maspalomas. När bussen svängde in på denna uppfart hörde man bussens alla passagerare dra efter andan och började fnissa hysteriskt.

IMG_1447 2

När vi kom stod det betjänter utanför entrén och limousinerna stod uppradade. Ganska stor skillnad mot Marinasol som vi var på innan där vi inte ens skall nämna vad vi tyckte om det. Jag och Daniel var först fram för att tjecka in.”We have booked all our best rooms for you sir, because we were fully booked”. ja man tackar ja!

Så nu sitter vi på våran AS stora balkong på vårat as stora hotellrum och har avnjutit alla måltider på först klassiga buffébord. Vi klagar inte och stöttar Frankrike i deras kamp om bättre arbetsvillkor!
Halva altanen:

IMG_1435 2

 

Halva rummet:

IMG_1432 2

 

En av poolerna:

IMG_1438 2

En annan pool:

IMG_1439 2

 

En tredje pool:

IMG_1440 2

 

En fjärde pool:

IMG_1443 2

Avslutar med att säga att vi mår oförskämt bra! Det bästa är att vi får tillbaka pengar också från försäkringsbolaget som har mitt bankkort! Ibland skall man ha lite flyt, tur i oturen så att säga. =)

// Therese

One Comment on “Something went wrong

  1. Stackars er vad ni får lida i solen ytterligare nån dag….Känner medlidande……NOT! Köp en triss när du kommer hem med…….Ssssss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: