GC vs Egypt

Här kommer en solig uppdatering från kanaria! hoppas du har det bra och börjar njuta av vårsolen där hemma. Jag börjar få lite hemlängtan så det är skönt att snart få komma hem till verkligheten. Har träffat en gammal kollega från mitt jobb i egypten för 5 år sedan! herregud att det gått så lång tid sen jag var där och jobbade! helt otroligt så mycket som hänt sedan dess i båda våra liv. Igår -Torsdag så var vi ut en sväng i Playa del ingles där irländare firade st patricks day, vilket betydde att det var fullt av fulla och glada människor i gröna kläder och hattar. Väldigt kul att få uppleva men det blev tidig hemfärd för mig och sambon då jag blev hungrig av all matlukt och Daniel frös då han inte tagit med sig vettiga kläder… karlar.. man måste vara som en mor för dem, haha annars ser man hur det går!.. Jag har iallafall fått prata massor med Katri och pratat gamla minnen, åh så jag saknar tiden då man var ung och snärt. Jag älskar mitt liv idag också men den resan var verkligen något utöver det vanliga. Jag åkte direkt efter studenten till ett land som är så olikt sverige och allt jag upplevt tidigare, min första resa utomlands, dessutom helt själv för att jobba. Jag jobbade som snorkelguide när jag bara några månader tidigare innan min avfärd va super rädd för vatten. Jag fick uppleva och evakueras från den Arabiska våren som började jan-feb 2011. så mitt jobb tog hastigt slut där nere vilket jag verkligen inte var beredd på.

2010 ute på rödahavet:

2016 på GC 5 år senare:

jag kan verkligen sakna livet där i egypten, gemenskapen och alla upplevelser. Som den perfekta dagen då jag och Katri hade en fullsatt snorkelbåt med 32 snorklande skandinavier. Vi var ut på dolphinspotting och trippen gick ut på att se delfiner. Vindstilla som det var och väl ute vid dolphinhouse såg vi först delfiner från båten, gästerna var överlyckliga! Under lunchen stod vi och vakade ut över revet för att se om de skulle dyka upp igen. Jajemän det gjorde de! vi skrek -Dolphins!! kastade på oss grejerna, brydde oss inte allts om gästerna utan hoppade i. Det var 3 st lekfulla delfiner som stannade och lekte med oss och med varandra. Det va så häftigt! jag kunde inte sluta skratta så jag fick tömma min mask flera gånger. Och påminna mig själv om att inte skratta för att inte missa detta häftiga ögonblick. Det är extremt häftigt att tänka tillbaka på att delfinerna var bara ca 30 cm från mig!! Tänk att få dela detta minne med Katri det är helt fantastiskt. Det var verkligen en dag att minnas!

Lite #tb Egypten och Hurghada 2010-2011


  

De tre lekfulla delfinerna den där underbara dagen:
  
/Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: