Hotel Breakfast

Det vart ingen gå-loss-på-hotellfrukost-bordet imorse heller. Man får göra det bästa av det hela, det är faktiskt mitt val att må bra så jag har inga problem att hoppa över alla croissanter, bröd, fil och bakverk. Visst suger och skriker sockertrollet men nej! Jag har klarat mig i snart 2 månader på ketogen kost, och därmed inge socker eller något. Så jag vill verkligen inte förstöra allt jag jobbat för nu. Hittade efter bilden massa paket smör också så jag la till 6 paket smör till äggen.
Baconet som serverades var verkligen sött! Det är helt galet va bacon kan vara sötat! WHY?!?! Hemma är ju bacon paketen i affären sötade men alltså det här var värre än så. Och efter att ha ätit ekologiskt endast rökt bacon under så lång tid så var det verkligen osmakligt att äta dessa. Men jag tänkte att det iallafall är bättre än brödet, och något måste jag få i mig.
Jag åt ingen middag igår så jag var ganska hungrig så kände inte för att vara allt för kräsen, dom hade dock majonäs i små påsar som jag tänkte att jag skulle ha på, men efter översättning av ena servitrisen var det såklart socker i den också så jag skippade den med gott samvete.
Dom hade i alla fall ett SUPER gott grönt te som jag skall leta efter och köpa! Det var verkligen mums, så tog 2 koppar!

Nu skall jag snart tjecka ut från hotellet och roa mig med något tills ikväll då Paul från Köpenhamns universitet kommer och hämtar mig. Jag borde kanske läsa informationen om Gran Canarias berggrund… Som jag skulle gjort på planet… Som inte blev av.. Aja jag vet att jag bläddrat igenom lite av materialet tidigare iallafall.
Sen imorgon bär det ut på exkursion för att titta på vulkanisk berggrund! Det skall bli kul att få se lite mera av ön!

// Therese

One Comment on “Hotel Breakfast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: