Travel deluxe

Har nu kommit fram till mitt hotell på Gran Canaria (eller rättare sagt för några timmar  sedan). På planet satt jag bredvid två super härliga pensionärer som skulle iväg och fira sin 48 bröllopsdag, dom var verkligen hur goa som helst! Jag hade med mig bok, och massa att podcast avsnitt att lyssna på men jag gjorde inte något utav dem! Jag satt bara och pratade med dem om allt från kost, till läkemedel, till oljor (gubben hade varit gammal säljare för oljor), resor och ekonomi. Det var verkligen givande. Jag tror dom tyckte det också för det slutade med att frun satt och kollade på alla innehållsförteckningar som gick att få tag på i närheten.

Väl på hotellet konstaterade jag att jag blev grundlurad på taxipriset, taxi chauffören hade noll i engelska kunskaper och fattade inte att jag fattade att jag ville ha växel tillbaka. Men han spelade dum. Jag betalade 210:- för 10 minuters bilfärd… Känns väl sådär. Det kostar det ju inte ens hemma?! Fast vad vet jag jag åker aldrig taxi… =/
SEN inte nog med detta, så var ALLT stängt. Överallt. Inget supermarket inget var öppet, så jag gick runt som en tok för att försöka hitta något att äta. Jo det finns Mcdonalds och något annat kebabhak öppet bredvid hotellet men alltså, näe! så lågt sträcker jag mig inte. Hotellets serverar också bara skräp, pizza och mackor… Inte förrens kl 20 serverar dom något vettig mat på restaurangen och då såg det vettigaste ut att bli ribs med svampsås… -.-‘ Så nu sitter jag på rummet och trycker i mig kokoschipsen jag har kvar från planet.. Hade jag vetat att även supermarkets har stängt på söndagar hade jag helt klart tagit med mig mer mat! Haveri!

För att spä på mitt humör lite extra hade min balsamflaska läckt ut i hela väskan, samt min ansiktsrengöring i nässesären… Verkligen underbart.. Men jag tänkte såhär, nu kan det bara bli bättre! Börjar med att ta hand om mig själv och måla naglarna! =)

  
Live clean, live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: