Something Went Wrong

Ibland kan man få såna där dagar som man bara känner sig helt maktlös över sitt liv, och inte vet hur man skall lösa vissa problem. Värre blir dessa problem då om man har sovit dåligt, ätit fel, har östrogen produktion upp över öronen etc. Idag har jag en sådan dag.. Det bästa att göra då när man märker att ingenting realistiskt och positivt kommer ur ens tankar, är att bara tjecka ut och ta nya tag imorgon då förutsättningarna förhoppningsvis är bättre.

Så detta kommer jag göra min kropp är helt bananas, mitt humör sviktar och jag är ingen positiv människa att vara runt för tillfället. Imorgon är en bättre dag med bättre förutsättningar. Jag har köpt massa planterings grejer då så jag skall ta och förså massa av mina nya frön! Så det kommer helt klart bli en mycket bättre dag.

Live clean, live fully
/ Therese

 

One Comment on “Something Went Wrong

  1. Brukar skriva ner tre bra saker som hänt mig under dagen. Vissa dagar handlar det om nya möjligheter som dykt upp, en vän som man umgåtts med, beröm man har fått… MEN, det finns också dagar då de bästa som hänt är att man bara överlevt! Låter som du haft en av dem dagarna. Heja dig och kämpa på, skall bli kul att följa ditt nya uppdrag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: