Hypoglycemia

Jag börjar med lite positiva happenings, jag kan numera titulera mig som Stephanie Persons assistent, se hennes youtube kanal HÄR. Känns helt overkligt att ha gått från att se upp till henne och sett henne som en stor förebild, till att faktiskt få jobba med henne! Helt otroligt! Vilken grej. Jag bara älskar mig själv att jag tar tag i saker och får saker att hända.
Vill jag något så jobbar jag hårt för att det skall bli så också!

Jag har dragit ner på mitt protein intag och resultatet i veckan har varit väldigt ostabilt. Jag har insett att om jag trodde att jag var i ketos tidigare så var verkligen inte så fallet. Om man äter för mycket protein så omvandlas de överblivna molekylerna till glukos i levern via glukegeogenes, vilket betyder att du fortfarande kommer att vara socker driven!.. Så för en kvinna som mig skall protein intaget vara mellan 45-55g per dag.. Det är ENORMT svårt men denna vecka har jag lyckats hålla mig rätt bra. Detta har lett till att jag i flera dagar haft skakningar, mått illa, varit EXTREMT uppblåst, haft mindre ork etc. På riktigt det har inte varit en dans på rosor. Igår kväll skulle jag ta på mig mina jobb byxor som jag hade senast i lördags, och jag fick inte på dem!!! Det var helt galet. Jag har ju känt att jag är uppblåst men så mycket… Det är ju helt bananas.
Steph skrev att jag troligen fått Hypoglycemia som är ett tillstånd när man har extremt lågt blodsocker, för en diabetiker är det ett livshotande tillstånd. Mina BS stickor tog slut för någon dag sedan så har inte bekräftat hennes teori än. Tillståndet botas lättast genom att äta något tex. kokosolja eller någon annan fettkälla. Vilket jag gjort och symptomen har mildrats.

Dock idag blev det lite mycket kolisar.. Om det inte är det ena så är det de andra.. =)

160226

Jag måste bara dela med mig, imorgon kommer väldens bästa vän hem från ett år i Australien! Som jag längtat! Ser så fram emot att träffa henne! ❤

Live clean, live fully
// Therese

3 Comments on “Hypoglycemia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: