What about Sugar?!

BAM
Äntligen tack! Fantastiskt. Jag har vetat allt ett tag men nu äntligen visar SVT den sanna sidan av vår moderna livsstil med socker, bröd, pasta och annat tillhörande skräp!
Jag är SÅ enormt glad över att jag lagt om min kost i TID, börjat läka kroppen, och slutat lyssna på myndigheters förvirrande råd!
Jag läste i en utav alla böcker jag läst på senare tid att ”Den viktigaste tiden att sköta sig själv är tiden innan du får barn, för det är då du bestämmer vilka gener som skall slås av och på”. Detta görs beroende på miljö, kost och många andra faktorer, därför är det extremt viktigt att nästa generation får de absolut bästa förutsättningarna den kan.
Jag är så LYCKLIG över att inte ha kravings längre, min mage är lugn och i balans (jag är fri från min IBS), jag kraschar inte på eftermiddagarna utan har jämt blodsocker hela dagen medmera!
Många hävdar att ”åh jag mår så bra så, det är inga problem med mig”. Men BAM, DU HAR ALDRIG MÅTT SÅ BRA SOM DU KAN MÅ, för du hela tiden mår dåligt, vilket betyder att du aldrig känt hur bra du egentligen kan må?! HUR KAN DU DÅ VETA ATT DU MÅR BRA?!.. Folk bara accepterar att man har humörsvängingar, fett på fel ställen, hudproblem, sjukdomar m.m. det har blivit så normaliserat så vi vet inte längre hur det är att må bra!…
Jag driver en kamp där jag tycker att ALLA är värda att må bra, alla är värda att kunna nå sin maximala prestation! Det första steget är att tänka själv och bilda sig en egen uppfattning genom att lära sig!

Se SVTs film Sockerfilmen och du förstår vad jag pratar om!

160223

Live clean, live fully
//Therese

2 Comments on “What about Sugar?!

 1. Har inte kollat in ”Socker-filmen” men får nog göra det! Jag klurar också på en bra, kort och kraftfull fras att ha redo när folk säger att ”socker och kolhydrater är inget problem för mig” men har inte riktigt fått bollen i mål än. Kanske något i stil med ”du måste ju vara en supermänniska eftersom det visade sig vara ett problem för alla dem miljoner som slutat” Ha en go dag! 🙂

  Gilla

  • Ja kolla den den var himla bra och visar verkligen konkret på det allvarliga med socker!
   Haha ja du får klura på någon bra fras att ta till så folk tar sig en till fundering på sin hälsa. Många lever i förnekelse och tror att de är oövervinneliga, och blundar helt för att kroppen är i kaos. Tyvärr =O
   Detsamma ha en bra dag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: