Did someone say that sleep is good for you?

Mitt dagsintag idag har gått helt bananas på proteinet, tänk att en halv Entrecoté och lite kyckling kan göra så mycket. Såna här dagar när man inte får till det riktigt som man vill brukar jag tänka ”ja men det gör inget, då vet jag vad jag kan göra bättre imorgon”. Så det skall jag göra.

160220

Har reflekterat lite över hur jag sover på nätterna nu med mina brills, och jag måste säga att jag har kunnat notera att 1. jag somnar bättre 2. jag DRÖMMER och kommer ihåg dem när jag vaknar. -Har till och med märkt att jag drömmer tidigt då min sambo har lite knasiga sömnvanor och brukar gå och lägga sig vid halv tolv- tolv (SENT!-anser jag). Och då ibland vaknar jag till då och kommer ihåg om jag drömt något. Detta är ett gott tecken då jag vet att jag går in i REM sömn, vilket betyder att kroppen är i läkande fas och det är då ”the magic happens”. Så det är mycket positivt!
Känner mig dock som en gammal tråkig tant som inte är ute och härjar som alla andra ”unga vuxna, hashtag studenter”, som dricker och festar varje helg. Men jag har börjat inse att jag aldrig har varit, och kommer aldrig bli en sådan människa. Jag finner inget nöje i det helt enkelt. Mycket trevligare att käka middag med några vänner och bara snacka skit en kväll, eller läsa en trevlig bok -Som har varit mitt kvällsnöje denna helg.

Live clean, live fully

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: