Going to the good side of life

Tänkte göra en liten summering av hur mitt blodsocker och ketoner sett ut under min första månad på Keto.
Det jag mätt är mitt faste-blodsocker, innan jag gör något annat på morgonen så testar jag blodsockret samt ketonerna. Jag kissar inte ens innan! Har testat flera ggr efter en måltid också för att se hur jag reagerar, det har hittills sett bra ut. Jag har börjat lära mig vad jag kan äta och inte.

I början ser jag en trend med extremt skiftande blodsocker:

Blodsocker 1

Men mot slutet har det stabiliserat sig mer

Blodsocker 2

Samtidigt som ketonerna har stigit uppåt

Ketonix

Sjukt intressant! Imorse hade jag dock en extrem blodsocker höjning som jag tror har och göra med vart jag är i månaden. Hormonerna spelar extremt mycket roll, har märkt att jag varit extremt hungrig eller sugen på mat de senaste dagarna, så det måste höra ihop.

160218

Ligger fortfarande för högt med kolisarna och vill ner mer på proteinet. Så jag jobbar på det! Det är riktigt svårt, känner att jag inte bara vill äta en köttbit med massa smör på dock. Det blir så galet tråkigt. Jag älskar färg och massa grönsaker på tallriken så det tar emot att välja bort. Men det är bara en övergångsfas för att ketoadaptera, så när kroppen är i balans kan jag få mina grönsaker igen!

Live clean, live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: