Heal the body!

Imorgon skall jag skypa med denna underbara kvinna (video) för att se om jag kan hjälpa henne att komma till Sverige för att hålla föreläsning! Så himla spännande, jag vill verkligen att fler skall höra henne för hon är ingen person som försöker sälja på folk massa produkter och massa skit! Hon lär ut hur kroppen verkligen fungerar och att man måste läka kroppen från all stress och skit vi utsätter den för. Fler rena icke köpta människor tack!
Idag har jag gått efter strikt ketogen kost i en månad så jag ”firade” det med efter att jag gjort lite styrka på gymmet, att ta en lugn joggingtur på i 10 minuter. Har verkligen saknat att få upp flåset lite!
Under processen att läka kroppen skall man inte göra cardio, så jag har endast gjort TUT (Time under tension) träning på gymmet denna månad. Men idag kände jag att det var dax lite iallafall.

 

160216

Det blev väldigt mycket kolisar idag då jag har ätit blomkålsris till lunch och stekt vitkål till middag.. Så kan det vara ibland, jag anser att man faktiskt behöver grönsaker också. Så det gör mig inte så mycket så länge blodsockret håller sig i shack.

Live clean, live fully
// Therese

3 Comments on “Heal the body!

 1. Hej! Fin blogg:)
  Hur gör du när du loggar ditt dagsintag av fett, kolhydrater och protein? Jag äter fakir-kost just nu och behöver hjälp med ”visualisera” mitt intag.
  /Mikaela

  Gilla

  • Tack så mycket! =)
   Jag har en liten köksvåg som jag väger allt, och sen för jag in det i appen Lifesum. Det är verkligen super bra för att få koll på hur mycket olika livsmedel innehåller! Kan verkligen rekommendera det, iallafall för en tid tills man får in en känsla och ett måttöga =) / Therese

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: