Was it someone who said spring?

Glad alla hjärtans dag! Hoppas ni haft en mysig dag!
Själv har jag haft en sådan där softar dag, gjort matlådor, pluggat, tvättat, sökt stipendier och vart på promenad. Solen tittade fram en stund på dagen så mitt under promenaden stannade jag i 5 minuter och bara stod och njöt av solen! Den börjar värma lite, underbart! Vårkänslor?! Jajemän!

Apropå vår beställde jag hem nya fröer från Runåbergs fröer till grönsakslandet idag, ser så enormt fram emot att få peta ner dem i jorden och se dem växa! Förra årets land vart helt galet! För många år sedan hade vi häst och gödselstacken hade brunnit nu i ca 10 år, vilket mina fröer gick helt bananas på så allt bara exploderade. Det var riktigt kul att se. Hoppas årets sådd blir lika lyckad, bara jag slipper alla kryp och djur som invaderade landet förra sommaren. Dom var inte trevliga.
I år blir det nät över hela sommaren, blir nog att jag bygger någon typ av ställning över hela landet så jag kan ha nätet på mesta delen av tiden.

Har lite fröer kvar från förra säsongen, så nu kompletterade jag med Nya zeeländsk spenat, broccoli, rödkål, tomater, blomkål, lavendel, timjan, rödbeta, sockerärter och lite tjusiga blommor. Det kommer bli fantastiskt!

Grönsaksland 2015

Förra årets land

160214

Live clean, live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: