Overexcited!

Jag är en ganska gul människa, om du läst boken ”omgiven av idioter” vet du vad jag pratar om. Jag älskar att ha många bollar i luften och blir ofta exalterad över nya saker. Just nu har jag många bollar i luften och jag njuter till fullo av att se hur allt kommer att utveckla sig! Jag har ett hemligt projekt på G, pluggar om vulkaner, ska snart åka till Gran Canaria med Köpenhamns Universitet, jag skall springa Spring cross i Stockholm i April, om allt går vägen ska jag på praktik i sommar till USA. (Har en förhoppning om att kunna träffa mina amerikanska släktingar då också!) och besöka Yellowstone!
Mycket jag jobbar mot så varje dag ser jag till att göra något produktivt som för mig närmare sitt mål.
Ni vet den där känslan som bara bubblar i kroppen för att man ser fram emot så mycket saker, där är jag nu!

Idag har min kost varit bättre på fettfronten men kolisarna drog iväg. Attans att det skall vara sådan svår balansgång, proteinet låg iallafall bra. Allt har sin tid så jag lär mig hela tiden.

Idag blev mitt intag:
intag 160210

Live clean, live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: