Keto-adaptation, get up the fat!

Hur svårt ska det vara att få upp fettet?! Det är ju helt galet, idag blev mitt intag:

Intag 160209

Slutsats: På gränsen till för mycket protein. MAX 100g per dag är gränsen. Och fettet ligger alldeles för lågt. Det känns som om det rinner ur öronen på mig, men kanske får ta en extra avokado imorgon och stå ut.

Det känns skönt ändå att verkligen ha bestämt sig att jag kommer göra allt som kan tänkas för att jag skall bli hälsosam och må så bra jag kan! Jag ska bli av med mina metabola syndrom (hormonrubbningar etc) om jag så ska äta åsne bajs! Jag ska läka kroppen och bli så balanserad jag kan. Ketogen kost är inget för någon som bara kör halvdant, man måste gå all in och göra allt som krävs! Det har jag verkligen gjort sedan över 3 veckor tillbaka, och kommer fortsätta med detta hela livet om jag ser att det ger resultat.
Om det är någon som är med och kör på samma bana så släng gärna in en kommentar så gör vi detta tillsammans!

Live clean, live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: