Verkligheten 2.0

Jag har för tillfället en vardag som går ut på att jag går upp halv åtta, och pluggar konstant till kvällen på datorn. Så all tid jag inte måste sitta vid datorn har jag försökt göra annat på. Så därav min extremt passiva aktivitet här. Ursäkta!

Nu har jag iallafall skrivit till min lärare och hon har dragit ner min arbetsbörda ganska mycket, så nu känner jag att jag kan andas igen. Tummen upp for that!

En liten utvärdering så här långt på min ketogena kost är att:
Jag går upp relativt lätt på morgonen, dock har avsaknaden av kontinuerlig träning gjort att jag sover ganska dåligt på nätterna, för att jag känner att kroppen skriker efter aktivitet. Men jag har än så länge inga problem med att gå upp på morgonen. (kan också vara för att det börjar bli ljust!!) Lyckan över det är ju total!
Mitt blodsocker är varje morgon UNDER 4,4 mmol samt efter måltid ligger det kvar under 4,4 mmol! YES!
Har INGA kravings allts! Känner verkligen inte att jag har något sug efter något. Så extremt skönt! Jag äter SUPER god och fräsch mat så saknar inget i kosten. Det äcklar mig faktiskt med ofräsch mat, knasigt or what med tanke på vad jag har ätit i mina dagar! Det finns inte på min världskarta att jag skulle ”fuska” inte nu under min inställnings period.
Plus är att jag peppar peppar trots att sambon och folk i min omgivning blivit extremt sjuka har jag inte råkat på något än!! (kan också bero på att jag köpt en DUNDER bra olja -Oregano olja! och haft i vattnet i flera dagar samt gjort oil pulling med)
Lite minus är att jag känner att när jag väl tränar att jag inte orkar så mycket, jag kör TUT träning för tillfället (time under tension) som skall vara den bästa keto adaptions träningen. Men detta är nog bara en övergångsfas innan jag ketoadapterat ordentligt.

Jag LÄNGTAR verkligen efter min frukost på morgonen se bara på detta:
2016-02-05 08.04.33-1

Allt är givetvis ekologiskt, innehåll:
Ägg stekta i ankfett (JA ankfett, jag var extremt skeptisk till detta först men oj vilken bra grej det var! Luktar kanske lite suspekt när man steker i det men smakar gott och gör super gott i kroppen!)
Ca 20g smör uppe på äggen när jag stekt dem färdigt, spenat, paprika, lite lök, 2 små tomater, avokado och lite rökt bacon. (Baconet köper jag på Västerås saluhall, helt ekologiskt och inga äckliga tillsatser bara helt underbart rökt)
Och självklart te med MCT olja.

Live clean, live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: