Rolemodel Nr.Uno

Jag bara älskar Stephanie Person! Hon är en sådan förebild och en sån frisk fläkt i hälso-världen.
Hon försöker inte sälja på folk en massa onödiga ”Quickfix’s” utan säger som det är, det är hårt jobb men det kommer vara värt det när du väl får din kropp i balans och du kan få den energin du förtjänar.
Jag älskar att lyssna på hennes youtube klipp, jag får verkligen mer och mer förståelse för hur kroppen fungerar och insikt i vad jag själv eftersträvar.

Just nu försöker jag att få kroppen i balans, jag äter STRIKT keto (hoppas jag) sen över en vecka tillbaka. Jag har aldrig ätit så mycket fett som jag gjort den senaste veckan.
Kan erkänna att jag haft socker-abstinens upp till 1000 men har inte svikit! Ketoadaption tar LÅNG tid, jag räknar på minst tre månader, och då får jag inte göra ett enda avsteg. Så för att få kroppen i optimal balans skall jag gå efter Stephs råd, och inte vika av.
Kroppen vill inte vara överviktig och sjuk, så jag måste ge den rätt verktyg för att kunna läka sig själv och återfår sin naturliga balans.

Överallt där jag går ser jag kroppar i total obalans, bukfetma, hudproblem, krämpor och andra sjukdomar tyder på alla möjliga obalanser. Ofta ser jag östrogendominanta kroppar, sköldkörtlar och binjurar som jobbar tills de stupar, folk som har problem med sömnen, fettlever är numera förekommande hos amerikanska barn, och 12% av Sveriges befolkning DÖR varje år pga. för lite motion. Folk undrar varför de är så trötta hela tiden och går upp i vikt, det är inte ett dugg konstigt. Kosten är NR UNO och måste prioriteras! Kroppen måste få rätt byggstenar och rätt form av naturlig energi för att fungera optimalt och kunna tillverka alla viktiga hormoner som behövs i alla processer.

Åter till Steph som snart är 50 och har en kropp som många bara kan drömma om! Hennes historia om hur hon kommit in på keto spåret är helt ofattbart. Hennes mamma fick en extremt aggressiv form av hjärntumör vilket lett till att hon läste allt hon kom över för att kunna hjälpa sin mamma. Idag lever hennes mor tack vare ändrad kost och Stephs råd, och hon har fortsatt att leva som hon lär vilket gett extrem utdelning.

Länk till Steph HÄR.

Live clean, live fully!
// Therese

 

2 Comments on “Rolemodel Nr.Uno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: