Ketonix

Tänkte dela med mig av att jag börjat använda min ketonix som analyserar ketoner i utandningsluften. skriver upp alla värden i en excel fil samt tar blodsockernivåerna samtidigt. Jag måste helt klart läsa på mer vad värderna betyder. Men har konstaterat att jag är i ketos iallafall. Ska bli spännande att se hur detta visar sig 🙂


Live clean, live fully

/Therese

One Comment on “Ketonix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: