Att vara eller icke vara

Vilken relation till födelsedagar har du?
Jag har alltid haft en lite tvär inställning till min födelsedag.
Idag är en sådan dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och slippa denna dag av ångest och besvikelse.
Att vara född detta tid på året är verkligen en besvikelse. Jag är inte en negativ människa i övrigt, men denna dag är verkligen den dagen på året som jag verkligen inte vill vara med på.

Det började redan i skolan med att kompisarna alltid var borta under julen, och föräldrarna tyckte att man ändå fyller år snart så presenterna slogs ihop. Mindre kul för ett barn att höra.
När man blev äldre togs julklapparna bort och eftersom alla lagt sina pengar på julklappar och elräkningar har inte många pengar över för annat. Och var inte pengar en ursäkt så har ursäkten ofta varit att folk inte varit hemma.

Något jag märkt och blir enormt bedrövad över är att, ja visst många ser på Facebook att man fyller år och skickar iväg ett ”grattis” men inte många tar sig tid att bara skicka ett sms eller ringa. För mig personligen så är ett SMS iallafall mer personligt än Facebook. Jag avskyr detta fejsbookande. Ser jag att någon fyller år och denna person står mig lite närmre skickar jag faktiskt ett sms och jag har även ringt flera gånger.
Jag blir så enormt besviken på denna dag så nu vill jag bara gå och lägga mig och vakna till en ny dag med mer energi.
Jag gjorde det jag kunde i morse med meditation och morgon promenad, så tur var väl det annars hade jag varit mer down än nu.

Ny dag nya tag för morgondagen!
Då skall det jobbas i 3 dagar för att därefter få ledigt några dagar, jobba och sen ladda upp inför Tentamen!
Live fully
// Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: